Ti-am ascultat discursul lung, arid, anevoios, mergand pe vai si dealuri, purtandu-ma de la o extrema la alta. Incerc sa te inteleg. Nu as putea sa fiu in pielea ta, nici daca imi doresc. Sunt mult prea egoísta si pragmática. Imi spui ca tu ai vazut multe si ca ai experienta de viata vasta. Incerc sa te si cred. Ma minti usor, incerci sa ma impresionezi prin cacaturile tale socialiste. Nu ma intereseaza, nu ma va interesa, atata timp cat la cel mai mic obstacol incepi sa te vaiti ca o curva. Ce vrei sa cred? Ca esti puternic? Ce tu numesti probleme, altii o considera fericire. Nu vreau sa iti exemplific, dar stii ca sunt oameni dependenti de noi, ce au nevoi de mai multa atentie decat ai avea tu vreodata, oameni ce isi traiesc existente mizera, plini de boli si jeg, si totusi ei zambesc. Sunt fericiti, retarzi, asa cum ii numesti. Da, exista si prostie, si nebunie, si tot ce vrei tu sa numesti. Dar tu cum te descrii din moment ce faci misto de niste cadavre vii? Te crezi asa perfect? Da, poti avea tot, sau poti atinge anumite nivele pe scara societatii.
Ai incercat vreodata sa te arunci in gol? Nu sa te sinucizi, nu desprea asta vorbesc, sa te arunci psihic. Sa fii de vid inconjurat, sa te izolezi de tot si toate, sa ramai doar tu cu tine, si poate o carte. Ai tot incercat sa schimbi ceva la tine, crezand ca de fiecare data ai facut totul gresit. Ai zis ca faci bine, dar ai facut pe dos. Ai vrut sa fii razboinic. Ai fost descurajat, si multi te-au numit ratat. Dar, nu e nimic. Tu esti perfect. Tu chiar faci bine, nestapanindu-ti animalul din tine, nesupunandu-te acestei mentalitati bolnave, aceste turme metastatice. Esti anormal, ciudat, privit ca un ratat. Asta doar ca iti pasa.
Anost, livid si gol. Sorbi cafeaua de 2 bani si te uiti in gol. Dar nu e golul tau, e golul nimanui, dar tu ar trebui sa fii cel dintai. O zi mai prabusita, o zi inabusita, citesti fara inteles, chiar totul are sens?   
Iau o gura de cafea si ii simt gustul amar ce imi invadeaza toata cavitatea bucala. Simt cum imi ajunge in sange, in creier si cum ma trezesc din morti. Azi sunt mai mult decat eram ieri, iar maine voi fi sa fiu de neinvins, iar odata cu trecerea timpului voi devein o energie mergatoare. Imi vei simti prezenta prin vobratiile pe care ti le voi transmite, ma vei cauta sit e vei hrani cu mine, vei fi dependent de tot ceea ce insemn eu. Pentru ca eu te inteleg. Iti sunt alaturi, chiar din departari.
Oare de unde imi vin ideile astea tampite si despre ce aberez? Depinde de calitatea vinului si numarul paharelor. Cu cat sunt mai multe, cu atat mai bine. Cu cat este mai vechi, cu atat mai calitativ, te distrug intr-un mod pozitiv. Cu zambetul sadic pe buzele crapte de vant, te privesc cum te scufunzi usor in adancul marilor. Energia mea negativa o folosesc contructiv, spre marea ta dezamagire, eu din negativ fac pozitiv. 
P. S. Nu sunt cuvinte scrise din cauza suferintelor in dragoste, nici nu as putea sa ma cobor la acest nivel. Sunt mai greu de digerat, asa ca ia cu vin.  


Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Malnutritia Protein-Energetica

Deviatii patologice ale coloanei vertebrale

Sindromul nevrotic