Ganduri de vara



A mai trecut o vara...va mai trece inca un an. Este atat de deprimant sa stai sa analizezi viata in general. Spre exemplu, timpul nostru este limitat. Poti muri in orice clipa. Nu vreau sa induc stari depresive, sunt doar realista. Cand te gandesti ca lumea este atat de mare si tu ai vazut doar putin din ea, cand vezi cat de repede evolueaza lucrurile si tu abia tii pasul, toata informatia asta pe care te chinui sa o asimilezi, si tot nu stii nimic... Cat de trist. Am putea face mult mai multe daca am fi mai mult pasatori. 
Timpul este inteles gresit, vremurile si societatea a luat-o razna. Acum nu se mai poarta moda din vremea bunicii. Nu mai este la moda casatoria in tinerete, copiii nu mai sunt ca pe vremuri, mancarea a devenit boala. Toate astea se numesc evolutie?! Ai ajuns om cu cariera, si acum ce faci? Esti tot mai obosit, tot mai nemultumit de realizarile tale si, vrei in continuare mai mult. Dar ce faci cu mai multul? Daca timpul, care este cel mai pretios, nu il mai ai. Poate ar trebui sa iei o pauza. Sa analizezi bine si sa te gandesti daca este singuratatea la moda. Nu zic ca nu este bine sa stii sa fii fericit si singur, dar pana cand? 
Iubeste, citeste, calatoreste, daca se poate alaturi de cineva drag. Fa prezentul sa conteze, sa ramai cu amintiri frumoase. Fii tu, dar, adu-ti aminte si de cei care te iubesc. Nu lasa pe maine ceea ce poti face azi, poate maine nu va mai fi! :)

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Malnutritia Protein-Energetica

Deviatii patologice ale coloanei vertebrale

Sindromul nevrotic