Umor negru







Ma imbrac in negru fiindca sunt in doliu dupa mine insumi, port un doliu lung dupa ce as fi putut fi, bine ca am ajuns ceva mai bun de atat. 
Imi place sa citesc, dar basmele nu exista decat in basme. Adevarul doare. Totul incepe cu mirosul celor mai scumpe parfumuri, dar se termina cu laturi. 
"Marea problema a vietii este durerea pe care o pricinuiesti si nici metafizica cea mai ingenioasa nu-l justifica pe omul care a sfasiat inima care il iubeste." Adolphe.
Cam asa ceva, cand ajungi sa faci pe cineva sa sufere, cel mai distrus nu e cel caruia i-ai pricinuit asta, ci tu. Ajungi un nimeni cu goluri neumplute.
Inainte de varsta de 30 de ani nu iti pui prea multe intrebari, dar dupa 30 este deja prea tarziu sa dai vreun raspuns. Ai 20, te prostesti cat poti de mult, dar, pana sa iti revii la realitate ai facut 30...si gata s-a schimbat prefixul. La 20 crezi ca stii totul despre viata, dar la 
30 habar nu ai de nimic. 
Ce este dragostea pana la urma? Plictiseala impreuna...Confucius spunea ca dragostea este atunci cand pui mai mult pret pe efort decat pe recompensa. 
Viata nu este decat o degradare lenta, dar sigura. Pe zi ce trece te indrepti catre putrefactie. 


















Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Malnutritia Protein-Energetica

Deviatii patologice ale coloanei vertebrale

Sindromul nevrotic