Dimineţi răcoroase alături de nimeni, o altă zi, alte n gânduri pozitive. Azi am ajuns unde voiam ieri, dar totuşi nu îmi e deajuns. Cafeaua este exact pe gustul meu, neagră, fără zahăr si cu o aromă puternică, ce poate trezi chiar şi morţii din somn.
Oraşul abia se trezeşte la viaţă, vezi cum oamenii încep uşor să iasă pe străzile pustii. Adie uşor vântul, iar frunzele palmierilor scot un zgomot placut, relaxant. Văd culorile verii, galbenul soarelui ce abia a răsărit, verdele pomilor, aerul tropical, culorile hainelor de pe oameni, zâmbetele.  Respir, simt că trăiesc. E din nou mâine, şi am reuşit să ajung până azi. Plin şi totuşi gol, inundat de gânduri, dar totuşi nimic concret, mintea îmi zboară dintr-o parte în alta, visez, încerc să mă concentrez. Dar mai bine alerg. Îmi pun adidaşii prăfuiţi de ieri, leg părul in cel mai oribil mod, nu îmi pasă de ce ai crede, sunt eu, naturală, îmi pun căştile în urechi şi am pornit la drum. La început îmi pare dificil, cald, încep să îmi reglez respiraţia, bătăile inimii se reglează şi ele, urcând şi coborând pe măsură ce îmi schimb ritmul. Respir! Mă pierd, pierd notiunea timpului, mă simt uşoară, fără urmă de energie, simt cum transpiraţia mi-a udat tot corpul, hainele cum atârnă mai greu, dar totuşi sunt uşoară precum un fulg. Izbucnesc în râs de atâta fericire şi relaxare.  Sunt eu, mai nouă, las în urmă orice fir de energie negativă. Da, am alergat iarăşi până am uitat să mă opresc, pentru că mă reincarc, renasc. Dacă ai vreo pasiune care te face să uiţi de tine şi te face să scapi de tot ce e negativ, fă-o. Nu există scuze când vine vorba de binele tău. Eşti doar tu, actorul principal al vieţii tale.
Ce contează ce a fost acum o clipă sau ce va fi peste un moment? De ce să nu te bucuri de acum? Acum eşti fericit, iubit, liber, fără răspuns. Bucură-te de tine!
Îmi spune că sunt unica. Şi eu cred. Pentru că nu am cum să fiu altfel decât unică.
De-a lungul timpului, dacă eşti suficient de perspicace înveţi, din experienţa ta şi a altora.
Nu vând ponturi ieftin, ce este ieftin de obicei este de proastă calitate. Nici gratis nu muncesc, şi nici pomană nu primesc. Hai că am facut şi rimă. Nu accept lucrurile uşoare, ce vine repede pleacă şi mai repede. Spre exemplu, aventurile de o noapte. Bang, ai agăţat-o în club, pe stradă, sau oriunde poţi agăţa, s-a consumat futaiul şi gata şi persoana. Nu mai e la fel de interesantă. Prada uşoară nu prezintă prea mult interes. Poate persoanele implicate în treaba asta cu aventura de o noapte sunt chiar ok şi de cursă lungă, dar dacă nu depui efort să o ai... şi nu e acel nu ştiu ce, atunci devine irelevant. Nu ştiu alţii cum sunt, dar pe mine mă plictisesc prăzile ce se lasă vânate.
Nu îmi place să dau explicaţii extra, din moment ce mi-am exprimat o data ceea ce aveam de spus, consider că este de înţeles ceea ce vreau să transmit. Asta în cazul unei persoane atente şi suficient de inteligente ca să prindă mesajul. Nici nu îmi place să mi se repete, mă prind din prima, dacă nu arăt, înseamnă că te ignor şi nu mă interesează. Cum răspund la provocari? Nu răspund, pentru că nu îmi place să mă cobor la un nivel mult sub cel al mării.
.
.
.
Mă întrebam ce se întâmplă când un bărbat când iubeşte? Sunt fel şi fel de moduri de a iubi, dar atunci când un bărbat iubeşte reuşeste să fie deschis faţă de femeia de lângă el, lasă toate complexele şi se comportă firesc şi natural alături de ea, nu îi pasă dacă va fi judecat sau dacă se va purta copilăreşte, el va iubi. Va avea curajul să îşi lase toate armele jos, să devină vulnerabil dar în acelaşi timp liniştit, pentru fericirea lor. Dacă iubeşti o femeie şi îi araţi asta, nu înseamnă că te înjoseşti sau că eşti un bărbat slab sau mai puţin bărbat.
Gânduri de vineri dimineaţă...
P.S. A fi atrăgător nu se măsoară prin a atrage cât mai multe priviri, ci se măsoară prin a atrage cât mai multe zâmbete.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Malnutritia Protein-Energetica

Deviatii patologice ale coloanei vertebrale

Sindromul nevrotic