Timpul


Putem sa stam multa vreme sa acuzam soarta, dar ceea ce este sigur, timpul nu il mai putem intoarce, decat la ceas...acolo il putem controla. Dar faptele raman, ranile au trecut, dar cicatricile sunt inca vizibile si mereu vor fi, indiferent de cat machiaj vom folosi, nu vor fi acoperite decat pentru ochii celorlalti, dar pentru tine...pentru tine vor fi mereu acolo si le vei vedea de fiecare data cand te privesti in oglinda. 
Ce ai facut e facut, si va fi asa in amintirea ta si a celor care au vazut. Cruta-ti lacrimile, oricum nu mai folosesc la nimic. Nu mai incerca sa te consolezi, ratiunea sau soarta oricum nu va pune capat lacrimilor tale. 
Priveste la tot ceea ce ai in jur, la toti oamnenii, pretutindeni e loc larg si imbelsugat de plans: pe unul saracia il pune la grea truda, pe altul il impinge ambitia care nu se domoleste niciodata, pe un altul il tine incordat grija, pe altul oboseala...li se vor sfarsi lacrimile inainte de a se sfarsi motivele de plans. 
Nu observi ce viata ti s-a daruit? Plangi de cand te nasti, inainte de orice plangi. Cu acest instinct venim pe lume si lui i se vor supune celorlalte de-a lungul anilor. 
Stiu ca nu sta tot timpul in puterea ta sa controlezi, de aceea este mai bine sa inseli, timpul, durerea, faptul care te-a adus aici. 
Un lucru e sigur, timpul nu se mai intoarce indiferent ce ai fce. Odata ce ai pierdut trenul, asuma-ti responsabilitatea si nu mai analiza ce ai fi putut face, concentreaza-te pe ceea ce poti face de acum. 














Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Malnutritia Protein-Energetica

Deviatii patologice ale coloanei vertebrale

Sindromul nevrotic