Daca anumite laude ti se par prea mari, socoteste-le lingusiri.






Viclean om se socoteste
Acel ce nadajduieste,
Sa ia de la oricine
Vreo facere de bine
Cu minciuni, cu lingusire
Cu fatarnica iubire...

Poate am inceput postarile intr-un fel, dar, blogul nu este adresat unui anumit domeniu, ci va avea diverse postari...ce-i drept multe dintre ele vor avea ca subiect principal nutritia, sanatatea si psihologia, dar asta mai tarziu, nu chiar de azi. 
M-am gandit sa scriu despre oamenii pupaciosi, si nu ma refer la iubitul sau iubita care te sufoca cu saruturile, ci ma refer la ala de este cu tine ba la servici, ba la scoala, care iti face in continuu complimente chiar si in zilele in care arati oribil. 
A pupa in fund? mmm... nu cred ca este corect spus fund, poate a pupa fesierii sau gluteii suna mai pompos, totusi, a pupa in fund este o  mare abilitate si necesita un mare antrenament din partea pupatorului. Din punct de vedere explicativ asta inseamna ca efectuezi o actiune slugarnica ca sa obtii ceva. Cum se numeste cel care efectueaza aceasta actiune? LINGUSITORUL. 
Lingusitorul este acea persoana care are nevoie de un fund de pupat ca de aer. Se hraneste din fundul vanitos pe care il pupa cu nesat. Cum s-ar putea spune : "Gura pacatosului adevar graieste, asa si fundul vanitosului pe lingusitor hraneste". 
Am ales cateva zicale despre lingusire si lingusitori:
Democrit: "Frica da nastere lingusirii, nu bunavointei".
Machiavelli, Principele: "Nu exista un alt mod de a te apara de lingusiri decat acela de a-i face pe oameni sa inteleaga ca nu te vor supara spunandu-ti adevarul".
Napoleon I: "Cine stie sa linguseasca stie sa si calomnieze".
In fine, lingusirea ar putea fi definita ca  purtare lipsita de demnitate, de pe urma careia, insa, lingusitorul are partea lui de folos. 
















Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Malnutritia Protein-Energetica

Deviatii patologice ale coloanei vertebrale

Sindromul nevrotic