Incotro?




De multe ori te regasesti in situatia in care ai zis ca nu ai cum sa mai ajungi vreodata, si, azi, iata-te, esti din nou ca data trecuta, terminat, tarat prin praf si noroi si...incercand sa te pui pe picioare, sa faci ceva sa revii la cel plin de energie si viata...
De cate ori ai zis, Vai! , de data asta voi fi cu ochii in 4, de data asta nu voi mai acorda incredere, nu vei mai da inca o sansa si vei fi tu cel sau cea care va conduce situatia catre drumul dorit. Sa iti reamintesc ca iarasi ai aberat? Cand vreodata crezi va inima va urma ratiunea? Da, stiu, tu esti un zmeu fara sentimente, un psihopat daca analizam din punct de vedere psihiatric, esti fara empatie, defapt toate astea ti le spui tu de fiecare data cand esti in situatia aia...
Nu poti reveni imprevizibilul. Daca stai sa analizezi, nu ai cum sa controlezi o relatie, indiferent de natura ei, deoarece nu esti singur in acea relatie. 
Incerci sa fii perfect, dand din timpul tau, facand o mare investitie sentimentala, si in zadar. Nu poti deschide celui de langa tine ochii, atunci cand el vrea sa continue sa viseze, nici nu ar fi recomandat, fiindca situatia ar fi fortata. 
Esti incordat la maxim, pe langa faptul ca mai ai si alte probleme de care sa te ocupi, mai apare si asta, fix atunci cand aveai perioada ce-a mai dificila din viata ta. Si ce iti trece prin cap? Sa te autodistrugi. In feluri si feluri, cel mai rapid este bautura sau drogul. Dar, pentru ce sa iti bati joc de tine? Ca nu a iesit cum ai vrut tu? Asa si? Ipocriti si proaste vei intalni la tot pasul, daca ai bea pentru fiecare in parte cate o sticla vei face ciroza pana sa ajungi la 40. Mai bine fa ceva constructiv cu energia aia negativa, te ajuta atat psihic, cat si fizic. 

















Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Malnutritia Protein-Energetica

Deviatii patologice ale coloanei vertebrale

Sindromul nevrotic