Un gand



De obicei este greu de controlat o situatie externa, trebuie tinut cont de factorii de mediu, de persoanele din contextul dat si de nivelul vointei. Si indiferent cat de mult ne straduim si incercam, tot mai apar iregularitati. Este ca si cum ai merge pe autostrada, totul drept, liniar, dar limitat, fiindca autostrada nu este infinita...mai apar si strazi cu hartoape, apoi iarasi autostrada. 
Oricum, daca totul ar fi drept precum autostrada, atunci apare posibilitatea sa intervina plictiseala, tot drumul ar fi lin, nu ai avea nici un dereglaj, nici o priveliste noua, nu te-ai feri de nici o masina venita de pe contrasens, ai merge asa drept, in gol. Pana la urma in spatele fiecarei persoane puternice si increzatoare sta un drum lung plin de hartoape. 
Ce inseamna pozitivitatea? Depinde din ce unghi privesti situatia, as spune. Chiar daca ai o boala cronica poti fi pozitiv, pana la urma pozitivitatea este ruda cu speranta. Ca si daca esti abatut intr-o situatie negativ, tot nu rezolvi mare lucru, ba din contra agravezi. 
Esti ceea ce atragi si oferi. 
Pozitivitatea este legata de motivatie si automotivatie. 
Revenind la hartoape, sa ne gandim atunci cand pornesti pe un drum, trebuie sa fii precaut la inceput, de tine tine puterea tade concentrare. La cea mai mica groapa te poti dezechilibra, si chiar daca o vei face, importanta este reechilibrarea, aducerea in pozitia de mers. In caz contrar vei cade. 
Totul tine de tine, de cat de mult iti doresti tu si cat de multe sacrificii vei face. Nu vei putea merge niciodata cu 250km/h daca nu esti prudent, daca nu calculezi tot ceea ce s-ar putea intampla, si chiar si atunci, viteza nu este mereu constanta, scade, creste, scade....si tot asa pana ajungi la destinatia ta.










Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Malnutritia Protein-Energetica

Deviatii patologice ale coloanei vertebrale

Sindromul nevrotic