Despre tine



Ai simtit si tu, pe propria-ti piele cat de mult doare uneori...doar fiecare are momentul sau de slabiciune. Cum vrei tu sa schimbi lucruri si oameni, care defapt nu se vor schimba, vor ramane aceeasi. Doar de tine depinde totul in general, tu permiti apropierea si tot tu controlezi departarea. 
Nu este cazul sa te vaiti, fiindca tu ai lasat lucrurile sa degenereze, in loc sa evolueze, in favoarea ta. Poate te simti dezamagit, pierdut, si stiu ca ai investit timp si energie in tot ceea ce ai facut, dar mereu o poti lua de la capat daca iti doresti cu adevarat, si nu aberez si stiu ca e greu si plictisitor sa repeti aceleasi lucruri. Si nu ma refer aici la relatii de cuplu, ca aici totul este mai delicat, nu tine doar de tine...ma refer la tine. Totul trebuie sa fie despre tine, stiu ca suna a egoism, dar poti sa-mi spui cand a fost ultima data cand te-ai gandit la tine? Cand ai stat ultima data cu ochii inchisi, relaxat, neperturbat de galagia urbana, respirand aer curat si, meditand la tine?
Mai stii cat de MULT  VALOREZI? Iti zic eu, un infinit de miliarde!
De cand nu ai mai stat cu tine? Sa ignori toate grijile cotidiene, sa te bucuri de cele mai marunte lucruri, sa bei un ceai si sa te poti bucura de aroma lui, sa te rasfeti facand orice iti place TIE. 
Ce crezi ca daca vei lupta cu morile de vant vei castiga? Poate, dar vei fi prea extenuat ca sa te mai poti bucura de succes si, apoi te vei trezi intrebandu-te ce rost a mai avut?
Este important sa fi tu cu tine uneori, asa te reincarci, te repozitionezi si esti gata sa faci lucruri mari care ii va bucura pe cei din jurul tau.
Iesi afara si da o fuga in natura! Ai observat si tu verdele ala intens al pomilor? Ai respirat mirosul de tei, care te adoarme intr-un aer dulce. Dar rosul intens al macilor l-ai vazut? Sunt atat de frumosi si, totusi nu au miros, sunt reci. 
Fii tu cu tine, accepta-te, iubeste-te asa cum esti. Nu suntem perfecti, tocmai asta ne face frumosi. 









Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Malnutritia Protein-Energetica

Deviatii patologice ale coloanei vertebrale

Sindromul nevrotic