Tu



Daca ieri te credeai destept si vroiai sa schimbi lumea, este timpul sa te trezesti azi si sa fii intelept schimbandu-te pe tine. 
Oamenii care au curajul sa fie ei insusi si nu se tem ca nu se incadreaza in peisajul social dat, sunt oamenii independenti cu o personalitate de neclintit, sunt oamenii care vor reusi ceea ce si-au propus...oamenii care nu merg cu turma. Ce zici? Ca nu e normal? Definste tu normalitatea! Desi nu cred ca vei reusi, deoarece normalitatea este supusa fiecarui individ in parte, doar unii se supun regulilor societatii, indoctrinati sau nepasatori. Trist. 
Trebuie sa ai doar atitudinea potrivita si, este doar un pas pana la reusita. 
Simte fericirea in fiecare clipa. Cel mai mic si nesemnificativ lucruru ti-o poate aduce, trebuie doar sa fii deschis la nou. Nu stiu altii cum sunt, dar ma gandesc ca exista si mai rau decat esti tu acum. Normal, trebuie sa aspiri catre perfectiune, sa lupti sa faci ceva, dar, in acelasi timp sa nu uiti ca se poate si mai rau. Regaseste-ti zambetul printre lucrurile simple. Orice ar fi, trece, ca si timpul. 
Ai uitat? "Nemultumitului i se ia darul!" ceea ce mi se pare drept! De ce sa fii mereu nemultumit? Crezi ca asta va schimba situatia? Ahhh, te inteleg, tu esti nemultumit de tine insuti... Pai de ce? Ca nu ai banii aia...ca nu esti fotomodel, sau ca n motive aiurea...un nesatisfacut, ca doar ar fi greu sa fii in epoca in care " banii vorbeste, fetili e multe si barbatii ofera..."
Dar tu ce faci ca sa obtii ceva mai bun? Faci ceva? Sau doar astepti sa dea Domnu' ... poate sa dea si doamna, dupa caz. 
Te-ai gandit sa te opresti din analizat si sa te pui pe treaba? Am vazut oamenii care mor prin spitale, oamenii care nu au ce manca, oamenii care isi asteapta moartea cu zambetul pe buze si nu se vaita, trec prin viata, asa a fost scris pana la urma. Iar tu ramai cersind simpatie...Raminteste-ti ce esti si ce devii, fiindca suntem egali, mai devreme sau mai tarziu, avem aceeasi destinatie. 












Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Malnutritia Protein-Energetica

Deviatii patologice ale coloanei vertebrale

Sindromul nevrotic