TU



De cate ori mi se intampla sa am un acces de adancaa nefericire, apare acel moment dupa, acel moment cand rad in hohote de mine, fiindca atunci simt cum libertatea se reintoarce. Iar singura problema era doar ca uitasem sa ma iubesc.
Stai calm, nu mi se intampla doar mie, sau doar tie. Este o problema adesea intalnita la majoritatea oamenilor, fiecare avand forma si sens diferit de a ta.
Compromisurile pe care le faci zilnic, nu inseamana decat ca esti pe un teren surpat si nesigur. In loc sa faci compromisuri, mai bine cauta terenul stabil. Analizeaza, reflecata asupra ta, cauta solutia. Cel care ajunge la autocunoastere si cunoastere este de nedistrus. Poti sa il si omori, rau nu ai cum sa-i faci. 
Ceea ce este cunoscut este mort, iar necunnoscutul ramane viu, plin de adrenalina. 
Nu trebuie sa mergi nicaieri, ai in tine tot ceea ce vrei sa fii! Trebuie doar sa te descoperi. Sa-ti lasi momentele de slabiciune, plansul si oboseala, stresul si raul. Sa fii tu cu tine, sa incepi sa traiesti pe cont propriu, nu depinnzand emotional de cineva. 
Tu esti creatorul tau: nu devii nici fericirea, nu devii nici nefericirea. Fericirea, iubirea, tristetea vin si pleaca. Un lucru ramane sigur- TU- creatorul tau, al personalitatii tale. De tine depinde modul in care te simti azi. Vor veni zile si nopti, vei avea succes si esec. Dar daca ramai centrat pe tine, totul este trecator. 



















Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Malnutritia Protein-Energetica

Deviatii patologice ale coloanei vertebrale

Sindromul nevrotic